Pubul “La Fabrica de Bere”, unde se va produce noul sortiment de bere nefiltrata Ursus, situat in incinta fostei unitati de productie, va fi inaugurat pe 16 iunie. In aceeasi luna va deveni functionala si Beraria Ursus din centrul Clujului. Referitor la aceasta din urma, vicepresedintele de marketing al Ursus, Grant McKenzie, a declarat intr-un interviu acordat cotidianului Ziua de Cluj: „Este un proiect in pregatire. In acea locatie sunt niste fresce foarte frumoase, care vor fi reconstituite, iar designul pentru acest spatiu va fi gandit pentru a le pune in valoare. Vor exista acolo trei camere si un bar mare, iar locul va fi amenajat cu elemente moderne, dar si clasice. Noul local se va deschide undeva in iunie. Unele estimari sunt ca va fi gata chiar mai repede, dar eu voi fi mai pesimist si voi zice undeva in iunie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.