Un clujean a postat pe pagina de facebook Clujul Civic, câteva fotografii cu starea lucrării pietonale de pe Strada M.Kogălniceanu: ,,aduce o noutate în zona Bisericii Reformate: mixtură de nisip cu piatră în loc de granit. După o zi ploioasă zona devine una impracticabilă pentru cei care vor să rămână cu încălțămintea curată. În zonă sunt și 2 școli, una cu acces direct în perimetrul cu macadam”.

Ne-am pricopsit așadar cu un mal de Someș în centrul orașului.

Activistul Adrian Dohotaru militează public, în cadrul inițiativei Someșul Nostru, pentru scări și gradene la apă, în zona Podului Răsăritului:„Am zis în trecut că putea fi păstrată mai multa vegetație, dar parcul, că e totuși un parc, arată bine, unele minusuri fiind la relația cu apa. Dinamica de la locul de joacă, de la locurile de joacă în general de la noile amenajari, arată că pe viitor ele pot fi mai mari, mai atent luate în considerare”, a precizat activistul Adrian Dohotaru.

,,Ar merita niște amenajări temporare sau permanente ca sa ajungi la apă, dar și dat gardul podului la o parte, măcar o parte, unde accesul e blocat complet. Amintim că la Apele Române, Primăria și proiectanții nu au cerut până acum pentru avizare variante de poduri cu subtraversare, deci nu e opoziție de principiu”, a mai precizat Dohotaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.