Pasiunea noastră pentru oferirea de soluții termice premium și munca de echipă, ne-a fost răsplătită și anul acesta cu un loc 1 în Top Afaceri România 2019 din județul Sibiu, conform studiului certificat de LISTAFIRME.RO.

Acest premiu ne onorează și ne obligă în continuare, să oferim clienților noștri numai cele mai bune produse și servicii din universul soluțiilor de încălzire alternativă, precum: șeminee, sobe, burlane semineu, focare șemineu și multe altele, toate ridicându-se la cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și confort, la prețuri croite special pentru toate buzunarele. A fost un an minunat, în care am crescut, am muncit, și am depus eforturi constante de a fi mereu mai buni, mai organizați, mai eficienți și mai aproape de clienții noștri și nevoile lor de încălzire.

Așa cum v-am obișnuit deja, am pus și anul acesta accentul pe calitate. Pentru că este una dintre emblemele companiei noastre – alături de seriozitate și promptitudine – și anul care a trecut a fost profund marcat de intenția de a pune accentul pe calitate, mai mult decât pe cantitate sau pe profitul rapid, sacrificând satisfacția deplină a clientului final. Nu vom abdica de la valorile noastre și vom continua să livrăm ca și până acum, calitate, atât în privința produselor comercializate, cât și a serviciilor oferite personal, telefonic sau prin alte mijloace de comunicare. 

Am urmat trendurile de pe piața de specialitate și ne-am alăturat noilor tendințe din domeniul seminee și nu numai. Popularitatea în creștere a segmentului de șeminee pe gaz, ne-a făcut să comercializăm mai multe astfel de modele iar dorința de a avea și cuptoare ceramice în oferta noastră, ne-a condus la introducerea unui concept unic de grătar în România: Big Green Egg, dar și comercializarea de ustensile și diverse accesorii profesionale pentru curățat, necesare pentru mentenanța unui cos de fum exterior în cele mai bune condiții de funcționalitate și siguranță.

Echipa noastră se află într-un proces continuu de creștere și specializarea, investind în educarea ei, pentru că nu-i așa, lucrul de calitate se face cu oameni impecabil instruiți profesional. Suntem proactivi și căutăm mereu noi oportunități de dezvoltare individuală și colectivă, prin participarea la diverse cursuri acreditate, pregătiri și traininguri certificate în domeniul principal sau conexe activității companiei noastre.

Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!” am procedat la crearea și implementarea de noi strategii de marketing, dorind să fim cât mai aproape de nevoile reale și doleanțele clienților noștri. Sistemele de monitorizare ale feedback-ului, menținerea și îmbunătățirea permanentă a relațiilor cu partenerii și producătorii noștri europeni, toate acestea ne-au adus, nu doar un plus sănătos în cifra de afaceri, ci și satisfacția lucrului bine făcut și bucuria de a putea aduce mult dorită căldură, în casele din întreaga țară.

Și pentru că ne dorim ca toți clienții să aibă acces la produsele și serviciile noastre superioare din punct de vedere calitativ, tocmai de aceea, fie că ești din Sibiu sau din oricare altă parte a țării și cauți de exemplu, seminee ploiesti, te asigurăm că produsele noastre vor ajunge la tine, datorită rețelei noastre de parteneri autorizați, răspândită în toate orașele importante din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here