Bărbat închis după gratii

O fetiță de numai 6 ani a fost agresată sexual de un bărbat în vârstă de 36 de ani din Bucureşti. Teribilul incident s-ar fi petrecut în luna iulie, în locuinţa bărbatului, poliţiştii fiind sesizaţi de mama copilei.

Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, l-au reţinut, miercuri, pe agresor.

„Cercetările au fost declanşate la data de 21 iulie a.c., când poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, minoră, în vârstă de 6 ani, a fost agresată sexual de către un vecin. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei. În fapt, în cursul lunii iulie a.c., cu două zile înainte de sesizare, profitând de vârsta persoanei vătămate şi de imposibilitatea de a se apăra, bărbatul ar fi atins-o şi ar fi sărutat-o pe minoră în zonele intime, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu a acestuia, în Sectorul 5″, a transmis Poliţia Capitalei.

În urma audierilor, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, instanţa dispunând ulterior măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infractiunii de agresiune sexuală.

Citește și: Procurorii au descoperit că medicul clujean arestat pentru pedofilie a abuzat mai mulți copii de 6 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here