Joi, 23 martie, la cafeneaua din incinta Cinematografului Florin Piersic a avut loc o premieră pentru opinia publică din România și Ungaria. Mai exact, publicul cititor din Cluj au avut posibilitatea să participe la o discuție cu o parte din contributorii volumului „Lebăda neagră de pe Balaton- Viktor Orban și o obsesie asumată.”

Liviu Man, director Gazeta de Cluj

Volumul, care a apărut la Editura Creator, vorbește despre evoluția politică a lui Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, coordonatorul volumului, binecunoscutul jurnalist Romeo Couți, a anunțat că prezența numeroasă la eveniment a confirmat că tema cărții este de mare interes, precizând că se pregătesc pentru București.

Romeo Couți

Contributorii care au fost prezenți la eveniment au prezentat pentru publicul larg modul în care Viktor Orban face politică și cum a reușit, cu trecerea timpului, să devină epicentru al controverselor, fiind privit cu ochi critici de către Uniunea Europeană.

prof. univ. dr. Tibori-Szabó Zoltán

Cei care au luat cuvântul la eveniment au fost: Liviu Man, director general al ziarului Gazeta de Cluj, jurnalistul Cosmin Puriș, prof. univ. dr. Tibori-Szabó Zoltán, directorul Institutului pentru Studii de Holocaust și Genocid de la Universitatea Babeș Bolyai, col. (r) Tudor Păcuraru, jurnalistul Romeo Couți, fondatorul creaturii Creator și al companiei Libris, Virgil Oniță și Alexandru Ghişa, istoric, profesor asociat la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Alexandru Ghișa- istoric, profesor asociat la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca

col. (r) Tudor Păcuraru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.