Şcoala de Arte Cluj întreţine legătura cu elevii care au absolvit cursurile de-a lungul anilor şi care îşi păstrează pasiunea pentru cultură şi artă şi îşi valorifică talentul care i-a împins să bată cu ani în urmă la porţile Şcolii de Arte.
În data de 3 iunie 2013 , la Galeria „Arte”, a avut loc vernisajul unei expoziţii (pe care o puteţi vedea în continuare) organizată de absolvenţii Şcolii de Arte Cluj, care sunt membrii ai Asociaţiei Artiştilor Plastici din Cluj.
În această săptămână vă oferim alte două reîntâlniri. În data de 19 iunie 2013,începând cu ora 19, în sala „Şantier” a Şcolii de Arte de pe strada Fabricii de Zahăr, nr. 51, îi veţi putea vedea şi asculta pe următorii artişti, absolvenţi ai Şcolii de Arte – muzică uşoară din perioada 1992 – 2012: ANDREA MUREŞAN GORGAN, MIHAELA HOREA, ANDREA VASUT, CAMELIA FĂRĂGĂU, OANA GHIRCOIAŞ, AURORA BUTNARU, ALINA FLOREA PLOAE, DIANA CULIC, ANDREI CUCUL, FLOREDANA ANDREI MARTON, ŞTEFAN MARTON, CAROL BALAZS, MĂDĂLINA RADU, JENO REMAN.
Spectacolul este prezentat de către maestrul Petre Băcioiu, şi va culmina cu o paradă a modei, realizată de către cursantele secţiei design vestimentar, coordonate de către expert Călina Langa. Modelele provin de la agenţia „EUROMODELS” coordonată de către Lili Mihacea.
În data de 20 iunie 2012, la ora 18 o altă surpriză: reîntâlnirea cu absolvenţi ai Şcolii de Arte – secţia muzică populară din perioada 1986 – 2011: MIHAELA GRINDEAN, CODRUŢA JULA POP, IOANA ŞTEŢCO, CASIANA MATEI, MĂDĂLINA POPTEAN, VASILE PETRUŞAN, FLORIN DAN BOTA, CIPRIAN PETELEU, GRIGORE SÂMBOAN, DAN CRIŞAN.
Spectacolul este coordonat de către expertul Ana Strîmturean şi va fi prezentat de către Mădălina Ppoptean şi Grigore Sâmboan. Acompaniamentul muzical este realizat de către taraful „Rapsodia Someşană”, condus de către Vasile Chiorean.
Miile de absolvenţi ai Şcolii de Arte Cluj sunt aşteptaţi să activeze în cadrul „Clubului Absolvenţilor” pentru a se regăsi şi reîntâlni cu foşti absolvenţi sau actuali cursanţi, într-o atmosferă artistică şi culturală de calitate, pentru a participa la nenumăratele activităţi pe care le organizează Şcoala de Arte Cluj, o adevărată „Fabrică de Cultură”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.