Cunoscutul interlop clujean Alin Trif, poreclit ”Diavolu”(foto dreapta), ar avea relații mari la conducerea IPJ Cluj. Mai precis, copilul său ar fi nășit de Mircea Rusu, șeful de la investigații criminale din cadrul organizației municipale a IPJ Cluj. Ne gândim cam cum se leagă prieteniile ale polițiștilor din IPJ Cluj. Oare să fie prieteni polițiștii cu proprii informatori? Oare este moral acest lucru? Pentru că nășia unui copil e firească și normală. Dar faptul că polițiștii își asociază imaginea cu interlopii nu ni se pare firesc. Dar în republica bananieră a lui Tudor Grindean de la IPJ Cluj orice este posibil. Și oricum nimeni nu suferă nicio consecință. Doar diplome se primesc. Atât. Pentru că interlopii și polițiștii pot să își continue cumetriile în liniște…

brigada diavolu

Diavolu ar fi chemat doar martor în scandalul spargerii casei lui Sorin Apostu și a unei judecătoare C.I.  de la Curtea de Apel Cluj, după cum ne informează Stiridecluj.ro.

 

Notă: Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

7 COMENTARII

  1. NIMENI NU PRICEPE CUM PRESEDINTELE IOHANIS DECOREAZA PE CINEVA, FARA SA SE INFORMEZE DESPRE CEL IN CAUZA. CRED CA PILELE SI CORUPTIA SUNT LA ELE ACASA IN IPJ. CUMETRIILE LA FEL.

  2. SUNTETI NISTE PROSTI , DIAVOLU NU ARE NICI O VINA SI IO NU CRED CA E PRADUITOR MAI DEGRABA VOI, SUNTETI NISTE CIUDOSI SI INVIDIOSI, PE OAMENI CARE SE DESCURCA,!!! E PAREREA LA MAI MULTA LUME DAR VA TRAZMIT EU PRIN TOTI SI IN FINAL CONCLUZIA NU MAI BARFITI CA TOTI SUNTETI LA FEL MACAR EL ARE O FAM FRUMOASA SI DOI COPILASI VOI POTE NU AVETI NISI UNDE PUNE CAPU

  3. SUNTETI NISTE PROSTI , DIAVOLU NU ARE NICI O VINA SI IO NU CRED CA E PRADUITOR MAI DEGRABA VOI, SUNTETI NISTE CIUDOSI SI INVIDIOSI, PE OAMENI CARE SE DESCURCA,!!! E PAREREA LA MAI MULTA LUME DAR VA TRAZMIT EU PRIN TOTI SI IN FINAL CONCLUZIA NU MAI BARFITI CA TOTI SUNTETI LA FEL MACAR EL ARE O FAM FRUMOASA SI DOI COPILASI VOI POTE NU AVETI NISI UNDE PUNE CAPU !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.