Interlopul clujean Marius David, zis Gore, a fost eliberat la începutul acestei săptămâni din Penitenciarul Rahova, unde a stat încarcerat peste 10 ani. El a fost condamnat pentru că în 2011 a înjunghiat un brancardier la UPU Cluj.

„Am vrut să îl pedepsesc pentru că mi-a violat şi ucis soţia”, le-a spus Gore anchetatorilor, cu toate că soţia sa era nevătămată. Unii dintre anchetatori au presupus că Gore, ar fi consumat etnobotanice în noaptea în care a fost internat în spital.

Gore a susţinut că şi-ar fi pierdut discernământul, însă expertizele psihiatrice au arătat că interlopul clujean era conştient de consecinţele actelor sale. Marius David, zis Gore, este un bucureştean stabilit la Cluj care a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din oraş. Unii dintre clujeni au presupus că el nu este în toate minţile atunci când Gore a început să le spună oamenilor că el ar fi alesul lui Dumnezeu.

2 COMENTARII

  1. L-au eliberat sa mai injunghie pe cineva… si sa mai violeze niste femei.
    Recent autoritatile romane l-au eliberat pe Marius Csampar un criminal in serie ce a ucis cel putin 5 oameni dupa doar 23 de ani de inchisoare.
    Bravo autoritatile romane !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.