În cursul zilei de ieri, o echipă de jandarmi din sectorul 6 al Bucureștiului s-a prezentat la un foișor destinat pentru șah, la fața locului au constat că persoanele practicau jocuri de noroc.

Șahul nu se joacă cu zaruri

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi persoane în picioare

Seara trecută, sectorul 6 al Capitalei. Într-o zonă verde, aflată între blocuri, vedem mai multe persoane adunate laolaltă. Ajungem la fața locului. „Foișor de șah” – scria mare pe gardul ce împrejmuia spațiul de relaxare. „- Șase… Vin jandarmii!” – îl auzim spunând pe unul dintre jucători. Șahul se juca, de fapt, cu zaruri. Erau 14 persoane.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Două dintre acestea, minore, iar, mai mult, un bărbat din grup figura în izolare la domiciliu. Ce le-a picat la zar? E simplu de intuit! Amenzi pentru constituire de grup și practicarea jocurilor de noroc, precum și pentru nerespectarea regulilor sanitare. Valoarea sancțiunilor: 19.000 de lei. Un fel de șah mat adus de o prezență neașteptată, conform Jandarmeriei Române.

1 COMENTARIU

  1. Jandarmeria Romana… O adunatura de amendatori de babe si barbutisti. JALNICI. IMI PROVOACA VOMA. Chiar si ultimii „militieni” nu se „coboara” sa amendeze biciclisti si parcomani ilegali. Ii lasa in grija labagiilor de la politiile locale… O adunatura platita din banul boului de contribuabil, care are efective cat Armata Romana…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here