Jojo Mayer, unul dintre cei mai buni bateriști din lume, revine la Cluj-Napoca cu trupa sa Nerve, celebră pentru modul în care combină jazzul cu drum&base, muzică electronică, rock, jungle și alte stiluri. Concertul va avea loc în 1 mai 2018, în cadrul Jazz in the Park Club Sessions.

Jojo Mayer e reconoscut ca unul dintre marii interpreți și inovatori ai instrumentului și pentru modul în care combină jazzul cu drum&bass, muzica electronică, rock, jungle. Jojo a pus bazele unei noi forme de expresie muzicală, unică astăzi în lume.

Conceptele și tehnicile lui de reverse engineering în timp real au introdus o nouă paradigmă și au deschis ușa pentru o întreagă generație de muzicieni.  „Omul nu e o mașină și nici n-a fost creat să cânte precum una. Dar avem ceva care ne facem să cântăm mult mai bine decât ele și aici mă refer la diferența creativă dintre 1 și 0. Asta e ceea ce vreau să explorez. Aceea e partea cea mai interesantă, acolo e magia. N-o poți atinge, dar oamenii o pot simți”, declara Jojo Mayer la una dintre conferințele la care a fost invitat la speaker.

„Nerve pare să fie muzică electronică, dar nu e. Nu “sună” a jazz sau rock, dar e”, așa își caracterizează membrii trupei stilul unic, care i-a făcut celebri în toată lumea. Nerve înseamnă: Jojo Mayer: tobe, John Davis: Bass, Jacob Bergson: clape şi Aaron Nevezie: sunet.

Biletele la concertul din /Form Space costă 50 de lei până în 15 aprilie 2018 şi 70 de lei după această dată.

Jojo Mayer şi Nerve au urcat pe scena de electro-jazz din Parcul Central în cadrul ediţiei din 2017 a festivalului Jazz in the Park.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here