Alișor Sadoveanu, liderul clanului Sadoveanu

Alișor Sadoveanu, pe numele său Aurel Trandafir, lider interlop din cartierul ilfovean Chitila, a fost împușcat cu un glonț în cap, în State, de către o grupare românească rivală. Bărbatul a primit primul ajutor de la polițiști americani care au ajuns la fața locului înaintea ambulanței.

Alișor Sadoveanu era urmărit internațional de oamenii legii din România încă din anul 2018. A fost condamnat, în lipsă, la 6 ani și 4 de închisoare pentru tâlhărie, potrivit publicației Gândul.

Acesta a reușit să ajungă în SUA, la Los Angeles, unde s-ar fi asociat cu o grupare infracțională românească, formată din persoane pe care acesta le cunoștea, mai ales că bărbatul în vârstă de 42 de ani era fiul lui Ion Trandafir, considerat liderul temutului clan Sadoveanu, din Chitila, scrie sursa citată.

Surse din anturajul acestuia au dezvăluit, pentru GÂNDUL, că între grupul lui Alișor Sadoveanu și un bărbat originar din Buzău ar fi existat un conflict după ce acesta din urmă ar fi considerat că a fost păcălit cu aproximativ 200.000 de dolari.

Criminalul a fost prins de anchetatorii americani

Ca urmare, buzoianul a decis să încheie neînțelegerile în stilul gangsterilor americani. În consecință, a scos pistolul și l-a împușcat pe Alișor, după care, potrivit unor martori, ar fi intenționat să-i omoare și pe prietenii acestuia. Totuși, bărbatul a decis să renunțe în ultimul moment și a fugit.

Primii care au ajuns la fața locului, au fost polițiștii americani, care l-au găsit pe Alișor întins pe trotuar, într-o baltă de sânge. Agenții nu au stat pe gânduri și s-au apucat imediat să-i acorde primul ajutor.

Scenele dramatice au fost filmate de unul dintre martori, iar pe imagini se vede cum unul dintre polițiști îi face, cu putere, masaj cardiac.

Intervenția a avut efect, în condițiile în care băbatul și-a recăpătat pulsul, însă, cu toate că a ajuns în viață la spital, nu a mai putut fi salvat.

Conform surselor citate, bărbatul din Buzău care l-a executat pe Sadoveanu a fost prins, ulterior, de poliția americană.

3 COMENTARII

  1. CIORILE sunt oameni RATARDATI MINTAL, cu IQ redus, ultra-violenti, neproductivi, puturosi ce in marea lor majoritate, poate 95%, sunt hoti si cersetori.
    CIORILE sunt un pericol pentru Europa, si pentru europeni.
    CIORILE trebuie re-patriate TOATE inapoi in tara lor India la neamul lor INDIAN, acolo unde se pot integra perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here