Primarul orașului Huedin, Mircea Moroșan, a anunțat că în curând va fi finalizată amenajarea platformei de aterizare/decolare pentru elicoptere a Spitalului Orășenesc Huedin. Această investiție facilitează transportul pacienților pe cale aeriană cu elicopterele SMURD, și ajută la preluarea și dirijarea acestora către secțiile medicale specifice.

„Dintotdeauna mi-a fost drag să mă pun în slujba semenilor și așa cum știți, înainte de-a fi primar, sunt medic.Astfel că înțeleg foarte bine necesitatea ca actul medical să se desfășoare în condiții bune.Oricât de mare ar fi efortul pentru a avea un spital modern în comunitatea noastră, întotdeauna am găsit resurse pentru investiții, care să transforme Spitalul Orășenesc Huedin într-un centru medical performant”, a declarat edilul.

De asemenea, Mircea Moroșan a dat asigurări că investițiile în orașul Huedin vor continua. Mai mult, primarul a anunțat, în urmă cu câteva zile că a avut loc o nouă întâlnire de lucru între conducerea Primăriei orașului Huedin și reprezentanții companiei KNAUF România. Astfel, anul acesta va fi finalizat proiectul tehnic al obiectivului de investiții iar pentru perioada imediat următoare se fac demersurile pentru obținerea avizelor necesare în vederea emiterii autorizației de construcție a fabricii din Huedin, iar în primăvara anului viitor vor începe lucrările de amenajare a cursului râului Crișul Repede iar în a doua parte a anului va începe construcția efectivă a fabricii. Reprezentanții KNAUF ne-au informat că au planificat demararea producției în fabrica din Huedin, în a doua parte a anului 2024.

Citește și: Lucrările de construcție a fabricii KNAUF din Huedin vor demara anul viitor. Investiția va genera peste 100 de locuri de muncă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.