Mălin Bot și soția sa mult mai tânără au fost văzuți de paparazzi EVZ în timp ce se plimbau printr-un mall din București. În timp ce Bot părea fără nicio problemă, soția nu părea la fel de entuziasmată de această ieșire, cu o expresie mai puțin încântată pe chipul ei.

Mălin Bot, zis Boț în deciziile instanțelor și soția au ieșit să se relaxeze la mall. Într-un BMW destul de scump, semn că donațiile merg strună, Boț, zis Bot și-a condus iubita la mall. Au făcut cumpărături de câteva sute de euro, ușor plictisiți. Așa cum îi stă bine unuia care câștigă peste 5.000 de euro pe lună din sponsorizările celor care-i cred elucubrațiile de vlogger. Pentru că Mălin Bot nu este ceea ce se pretinde. Nici jurnalist, nici sărac, nici străin de combinații cu serviciile de informații. Sau de banii partidelor politice. O combinație care-i aduce mii de euro.

Între timp, Mălin Bot s-a debarasat de fosta iubită, s-a însurat cu o domnișoară la jumătatea vârstei lui. Pe care face tot posibilul să o bine dispună. A fost surprins de papparazi la mall, într-una din rarele ieșiri pe bogăție. Părea destul de sigur că nu-l recunoaște nimeni când se plimba cu tinerica nevasta prin mall, la cumpărături. Făcea totul ca să o distreze, numai că ea nu prea îl băga în seamă. Bancuri de pensionar, cum ar zice generația mai tânără…

Apoi s-au așezat la o cafenea, doar că pe fața Dianei nu se citea fericirea. Ci mai mult dezinteresul. Asta în timp ce Bot, zis Boț se uita de zor la telefon.

Pe fața Dianei se citea dezinteresul și plictiseala


Credem că s-a plictisit și ea de personalitățile multiple ale vloggerului. Când pleacă la „muncă”, conduce o Dacie amărâtă, când iese ca „băieții” în oraș, conduce un BMW ultimul tip și aruncă cu banii în stânga și în dreapta.

Ca doi „rentieri”, ca niște plicitisiți porumbei, s-au plimbat la cumpărături prin mall, așa că au intrat în atenția echipei de paparazzi. I-am surprins în plină activitate de cuplu.

Nu sunt semne bune pentru anul ce vine. Cel puțin în ceea ce o privește pe fata cu 20 de ani mai tânără ca vloggerul, lanțul de iubire pare să se fi rupt. Desigur dacă analizăm imaginile. Nu mai este ce-a fost. Cei doi amorezi s-au cunoscut când fata era împreună cu un un alt bărbat, prieten al lui Boț. Diferența uriașă de vârstă, 21 de ani, nu i-a împiedicat să-și unească destinele. Dar nu fără să facă victime…

Este vorba despre Răzvan Codreanu, editor al paginii Rezistența Timișoara. Acesta a făcut și mai multe precizării la momentul rupturii de fosta lui iubită. Ba chiar a bătut și niște apropouri la adresa lui Bot, zis Boț.


„Ți-am oferit acolo rol de editor pe pagină și te-am dat afară după ce ai început să te dai la fosta mea iubită, actuala în perioada respective. Care are 21 de ani așa ca fapt divers, și să incercați să îmi înscenați tot felul de lucruri.

Și să o plimbi cu banii primiți de la sponsorii tăi, prin Ungaria chiar de ziua Ungariei în timp ce te plângeai că nu prea ai bani că trebuie să mergi în Timișoara pe la ANAF și viața e grea.

Spun doar atât, de când s-a băgat în viața mea personală și a plecat cu fosta mea iubită de 21 de ani el având 42 deci cumva și-a găsit jumătatea, nu prea mai vorbesc cu oamenii care încă îl susțin de prin Timișoara, scrie evz.ro.

De asta am scris acum, pentru că nu mi se pare corect ce se întâmplă. Și pentru că am sperat că o să înceteze. Deci „descreierat”-ule încetează și când vii pe aici lasă fufa acasă ca mi silă când vă văd la proteste în Timișoara”. Asta a făcut public Răzvan Codreanu pe Facebook.

O lovitură dură, la fel ca decizia instanței din procesul cu Sandy Matei în care s-a decis că Mălin Bot, sau Boț, nu este jurnalist, așa cum pretinde în fața celor pe care-i amăgește pentru donațiile lunare. Donații care pot susține un apartament de lux, un BMW și excursii de sute de euro prin mall-urile bucureștene.

Citește și: Primăria Cluj-Napoca vrea să cârpească traficul din oraș cu schijele din bomba imobiliară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.