Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a anunțat că s-a intervenit pentru ridicarea gunoaielor din pe malul Someșului, zona Baraj. Edilul a facut un apel la floreșteni, să păstreze curat spațiul verde din apropierea râului Someș.

”S-a intervenit din nou pe malul Someșului, zona Baraj. Manual și mecanizat. Zeci de metri cubi de mizerii. Făcute de oameni! Acum întreaga zonă este lună și bec. Sunt curios cât va ține? Cât timp va fi ferit verdele naturii de nesimțirea unora ?! Dragii mei floreșteni degeaba urlăm că e mizerie, că primarul nu face nimic, că trebuie camere de supraveghere și prinși cei ce aruncă mizerii. Iată, primarul face! Curăță după niște nesimțiți. Camere? Ca să vină unii nesimțiți să le distrugă? Sau să visăm că mereu e posibilă identificarea celor ce aruncă mizerii? Sau să punem câte un funcționar lângă fiecare fir de iarbă? Nu dragii mei ! Soluția e responsabilizarea. Simțul civic. Bunul simț! Aici se vede cât ținem la comunitate! Nu în postările de pe facebook !
Ne dorim un Florești curat, un Florești european? Hai să îl păstrăm curat! De noi depinde! De tine, de tine și de tine!”, a transmis primarul Horia Șulea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here