Manelistul Culiță Sterp a dat declarații ”halucinogene” în procesul în care este judecat pentru că a accidentat o persoană în centrul orașului Cluj-Napoca și a fugit de la locul accidentului. El a susținut că în momentul accidentului, în timp ce conducea, ”îl trecea la baie” și nu își mai aduce aminte nimic din ce s-a întâmplat.

În timpul audierii, manelistul a dat de înțeles că nu a fugit de la fața locului, ci doar l-a trecut la baie, și de aceea a ajuns la o toaletă publică.

”Având un sentiment ciudat că mă trecea la baie și nu-mi amintesc cum s-a produs accidentul rutier. Când mi-am revenit, țin minte că eram în parcul din spatele Teatrului. Am aflat de la dosar că a durat 15 -20 minute, dar lucrurile s-au petrecut foarte repede, nu am conștientizat cât a durat starea de șoc. Când am auzit ambulanța, mi-am revenit, m-am prezentat polițiștilor și le-am spus că eu sunt șoferul implicat în accident”, a spus Culiță Sterp.

Întrebat despre drogurile consumate înainte de comiterea accidentului, manelistul nu a dat detalii suplimentare.

El a afirmat doar că a fost prima dată când a consumat ”substanțe”, fără a le da numele.

”Nu mă pricep că nu sunt consumator, am fost cu prieteni la petrecere dar nu stiu ce. Ce a iesit la analiza cred ca aia e”, a răspuns manelistul, potrivit Clujust.

În momentul producerii accidentului, Culiță Sterp se afla în mașină cu Laura Ciobăniță.

În dimineața zilei de 17 noiembrie 2022, în jurul orei 02.00, Culiță Sterp a provocat un accident în Cluj-Napoca, după ce a condus beat. Interpretul de manele a fugit de la locul accidentului, fiind prind prins ulterior de polițiști.

După accident, Culiță Sterp ar fi lăsat mașina după Teatrul Național, pe contrasens, apoi s-ar fi ascuns într-o toaletă ecologică, amplasată pe un șantier din spatele teatrului. Polițiștii știau că artistul este îmbrăcat într-un trening alb-roz. 

În condițiile în care viteza legală în oraș este de 50 de kilometri la oră, Culiță Sterp gonea la volanul bolidului său Mercedes cu 96 de kilometri la oră, a transmis Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.