Astăzi se va decide dacă clujenii vor fi obligați să poarte mască în toate spațiile publice. Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, precizează că urmează să se hotărască dacă masca devine obligatorie în toate spațiile publice sau doar în anumite zone și intervale orare, potrivit Radio Cluj.

În același timp, va fi limitată și activitatea barurilor, cluburilor, restaurantelor și a sălilor pentru jocuri de noroc în intervalul orar 23.00 – 6.00, pentru care se va lua în discuție interzicerea comercializării băuturilor alcoolice.

Prefectul Mircea Abrudean a adăugat că măsurile pot fi impuse la nivelul unei localități sau al unui județ, după ce Comitetul Național pentru Situații de Urgență a creat marți seara, 28 iulie 2020, cadrul legal pentru aceste restricții.

Se pregătește revenirea Spitalului de Recuperare la unitate deidcată COVID

În paralel cu analiza acestor măsuri, autoritățile județene pregătesc și revenirea Spitalului de Recuperare în unitate medicală de suport Covid. Motivul îl constituie creșterea alarmantă a îmbolnăvirilor cu Coronavirus și scăderea numărului de locuri disponibile în cele două spitale din Cluj-Napoca unde sunt tratați pacienți infectați cu Sars-Cov-2.

3 COMENTARII

  1. Purtarea măștii a devenit testul turnesol care indică diferența dintre o oaie necugetătoare și un om liber. Batjocura a mers deja prea departe, puneți-i STOP acum!

  2. Masca p..lii e egal cu f…ul in fatza .ulii. Rahaturi neomarxiste. Bune pentru „noua generatie”. O isterie provocata de o arma biologica lansata de chinezi in Razboiul dintre stanga si dreapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here