O femeie de aproximativ 40 de ani a fost transportată la spital, după ce a fost implicată într-un accident de circulație care a avut loc în această dimineață în localitatea Jucu de Mijloc, județul Cluj.

„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu de Mijloc. Din primele informații, în accident a fost implicat un autoturism care este răsturnat, iar o persoană necesită îngrijiri medicale. La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.”, a informat ISU Cluj.

Potrivit ISU Cluj, persoana implicată în accident a ieșit singură afară din autoturismul avariat și a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD. Este vorba despre o femeie de aproximativ 40 de ani care a fost transportată la spital.

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. Nici nu mă pot gândi ce s-ar fi putut întîmplat de nu venea Arafat în Republica Socialistă România la studii și s-ar fi dus la Oxford precum l-au îndemnat părinții și unde s-au dust verii lui. Am fi văzut salvării doar în filme…stați puțin, am zis salvări? Unde am mai auzit eu cuvîntul ăsta? Ca prin vis îmi aduc aminte de niște autospeciale albe cu o cruce roșie…da, da, se numeau dube și erau fabricate în țară….scria pe ele SALVARE…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here