De la decorul luminos până la isteria cumpărăturilor, toți suntem prinși în atmosfera vie a Anului Nou. De data aceasta, Metropolitan Catering îți pregătește meniul de Revelion.

PLATOU TRADIȚIONAL DE SĂRBĂTORI – 2 kg/180 lei

Ruladă Țigănească din ceafă de porc, chifteluțe, cârnați afumați, jumări, slănină de porc de Basna, mușchiuleț țigănesc, Rafaelo de brânză în 3 culori, telemea

PLATOU BRÂNZETURI – 1, 5 kg/180 lei

Camembert, Brie, Gorgonzola, Roquefort, Schweitzer – 300 gr, zmeură, ananas, nuci, smochine, mere, pere, bol cu miere de albine

PLATOU METROPOLITAN CLASIC – 1, 6 kg/145 lei

Minișnițel din piept de pui, chifteluțe, aperitiv doboș, frigărui de roșii cherry cu mozzarella, ciuperci cu brânză burduf, ruladă de brânză cu spanac și somon, rulou șuncă cu hrean, roșii cu vinete, tartine cu pastă de pește

Decor – salată verde, ardei roșu, castravete, măsline negre

PLATOU EXOTIC – 1 kg/ 150 lei

Ouă de prepeliță cu icre, minifrigărui cu struguri și cașcaval, tartine cu somon, fingers de șalau cu susan, ruladă de pui cu merișoare și caise, rulou din șuncă de curcan cu pastă avocadă

Decor – salată verde, curmale, caise confiate, mere, nuci

PULPĂ RAȚĂ CONFIATĂ CU VARZĂ ROȘIE CALITĂ ȘI SOS DE PORTOCALE – 1 porție, 250/200g/38 lei

PĂSTRĂV LA CUPTOR CU SOS REMOULADE – 12 lei/ 100 g

FRIPTURĂ DE PORC GĂTITĂ LENT CU SALATĂ BAVAREZA DE CARTOFI – 1 porție, 200/200 g/ 38 lei

SĂRMĂLUȚE CU SMÂNTÂNĂ ȘI ARDEI IUTE – 1 porție, 300 gr/ 12 lei

CIORBĂ DE BURTĂ CU SMÂNTÂNĂ ȘI ARDEI IUTE – 400 gr/ 16 lei

CIORBĂ DE CÂRNAȚI CU ZEAMĂ DE VARZĂ ACRĂ – 400 gr/ 16 lei

CIORBĂ DE CURCAN A LA GREC – 400 gr/ 14 lei

SALATĂ DE BEUF (cu carne de manzat) – 500 gr/ 20 lei

SALATĂ DE VINETE – 500 gr/ 20 lei

OUĂ UMPLUTE – 10 bucăți/ 25 lei

BEIGLI (COZONAC SECUIESC) DE CASĂ – 650 g/ 30 lei

CORNULEȚE CU NUCĂ/SILVOIT – 500 gr/ 25 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.