De la decorul luminos până la isteria cumpărăturilor, toți suntem prinși în atmosfera vie a Anului Nou. De data aceasta, Metropolitan Catering îți pregătește meniul de Revelion.
PLATOU TRADIȚIONAL DE SĂRBĂTORI – 2 kg/180 lei
Ruladă Țigănească din ceafă de porc, chifteluțe, cârnați afumați, jumări, slănină de porc de Basna, mușchiuleț țigănesc, Rafaelo de brânză în 3 culori, telemea
PLATOU BRÂNZETURI – 1, 5 kg/180 lei
Camembert, Brie, Gorgonzola, Roquefort, Schweitzer – 300 gr, zmeură, ananas, nuci, smochine, mere, pere, bol cu miere de albine
PLATOU METROPOLITAN CLASIC – 1, 6 kg/145 lei
Minișnițel din piept de pui, chifteluțe, aperitiv doboș, frigărui de roșii cherry cu mozzarella, ciuperci cu brânză burduf, ruladă de brânză cu spanac și somon, rulou șuncă cu hrean, roșii cu vinete, tartine cu pastă de pește
Decor – salată verde, ardei roșu, castravete, măsline negre
PLATOU EXOTIC – 1 kg/ 150 lei
Ouă de prepeliță cu icre, minifrigărui cu struguri și cașcaval, tartine cu somon, fingers de șalau cu susan, ruladă de pui cu merișoare și caise, rulou din șuncă de curcan cu pastă avocadă
Decor – salată verde, curmale, caise confiate, mere, nuci
PULPĂ RAȚĂ CONFIATĂ CU VARZĂ ROȘIE CALITĂ ȘI SOS DE PORTOCALE – 1 porție, 250/200g/38 lei
PĂSTRĂV LA CUPTOR CU SOS REMOULADE – 12 lei/ 100 g
FRIPTURĂ DE PORC GĂTITĂ LENT CU SALATĂ BAVAREZA DE CARTOFI – 1 porție, 200/200 g/ 38 lei
SĂRMĂLUȚE CU SMÂNTÂNĂ ȘI ARDEI IUTE – 1 porție, 300 gr/ 12 lei
CIORBĂ DE BURTĂ CU SMÂNTÂNĂ ȘI ARDEI IUTE – 400 gr/ 16 lei
CIORBĂ DE CÂRNAȚI CU ZEAMĂ DE VARZĂ ACRĂ – 400 gr/ 16 lei
CIORBĂ DE CURCAN A LA GREC – 400 gr/ 14 lei
SALATĂ DE BEUF (cu carne de manzat) – 500 gr/ 20 lei
SALATĂ DE VINETE – 500 gr/ 20 lei
OUĂ UMPLUTE – 10 bucăți/ 25 lei
BEIGLI (COZONAC SECUIESC) DE CASĂ – 650 g/ 30 lei
CORNULEȚE CU NUCĂ/SILVOIT – 500 gr/ 25 lei