În weekend, zeci de persoane din floreşti s-au mobilizat pentru a găsi o minoră dispărută de acasă. Fata, care plecase voluntar de acasă în 11 februarie, a fost găsită în localitatea Borş, jud Bihor.

„În urma activităților de căutare efectuate de polițiști cu privire la tânăra de 16 ani, plecată voluntar din data de 11 februarie a.c. din comuna Florești, în cursul serii de ieri, 11 februarie, aceasta a fost depistată în comuna Borș, județul Bihor, cu sprijinul polițiștilor de frontieră.

Activitățile au fost desfășurate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești și cei ai Serviciului de Investigații Criminale”, a anuntat IPJ Cluj.

Gavrilă Maria Cristina, în vârstă de 16 de ani, a plecat la voluntar duminică, 11 februarie, în jurul orei 11.30, de la locuinta situată în comună Florești și nu s-a mai întors, familia anunțând dispariția acesteia.

Pe grupurile din Florești mai mulți cetățeni s-au mobilizat și au dat o mână de ajutor la căutarea tinerei, mai ales în zona pădurii din localitate.

Mai multe echipaje de poliție au fost prezente la fața locului pentru acțiunea de căutare, fiind susținute și de mai mulți locuitori voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.