Organizația UNPR Cluj a luat o decizie majoră și s-a mutat cu totul la PMP. În frunte cu Mirel Țăgorean, consilier local și fost președinte al organizației municipale UNPR, și-a luat cei 500 de membri ai organizației locale, structurile politice și a trecut la Partidul Mișcarea Populară (PMP).

Nu ne mai găsim locul la UNPR”

Întrebat de Gazeta de Cluj care este motivul plecării, domnul Țăgoran a fost scump la vorbe. Singurul motiv pe care l-a invocat este faptul că membrii nu își mai găsesc locul la UNPR.

„Răspunsul este simplu și motivul la fel. Eu și membrii nu ne-am mai regăsit în UNPR. La nivel național și direcția în care se îndreaptă UNPR nu este împărtășită de membrii din Cluj-Napoca. Din discuțiile pe care le-am avut cu liderii organizației, mai multe organizații de la UNPR din alte localități se vor muta și ele la PMP. Cel puțin așa sperăm,” a declarat Mirel Țăgorean, fostul președinte UNPR.

La fel ca Țăgorean, Gurzău a declarat că se așteaptă ca mai multe organizații județene să treacă de la UNPR la PMP.

„Faptul că au venit pe noi ne bucură pentru că suntem un partid deschis la oameni care au dovedit că au capacitate și sunt deschiși cetățenilor. Ideea este că probabil o să mai vină și alții din județul Cluj, în zilele următoare. Noi ne bucurăm că ne întărim echipa pe care o avem. Obiectivul nostru este să devenim o forță politică la nivel de județ astfel încât sa reușim să punem în aplicare proiectele pe care le avem în plan, proiecte județene și pe localități, împreună cu Traian Băsescu,” a declarat Adrian Gurzău, președintele PMP Cluj.

„Partidul Mișcarea Populară primește pe oricine dorește să intre, este deschis pentru toată lumea. Trebuie într-adevăr să îndeplinească criteriile și statutul partidului”, a declarat Rareș Rusu, președintele PMP pe Cluj-Napoca.

Cine este Mirel Țăgorean?

Vizualizăm CV-ul domnului Țăgorean de pe site-ul Primăriei și nu înțelegem mare lucru. Pe lângă nenumăratele greșeli gramaticale pe care le găsim, Mirel Țăgoreanu nu prea are cu ce se mândri.

S-a născut în anul 1973, este consilier local al Primăriei municipiului Cluj-Napoca și a început cariera politică odată ce a intrat în fostul PP-DD, iar ulterior a intrat în UNPR. Nici acolo nu i-a prea plăcut, așa că s-a „transferat” la PMP.

Deși nu are facultate, a frecventat două licee. Doi ani a studiat la Liceul Gheorghe Șincai, iar alți doi a studiat la Liceul de Transport. În cele din urmă, a obținut diploma de bacalaureat de electromecanic motoare Diesel. Știe să „asculte” limba engleză și maghiară, dar să ia parte la conversații este puțin peste capacitatea dânsului.

La locurile de muncă și funcțiile ocupate, Țăgorean a trecut SC Cramele S.R.L. și SC Casa Țăgorean S.R.L., unde deține funcțiile de Director Vânzări și Administrator.

„Am colaborat cu Casa de Cultură a municipiului Cluj-Napoca, împreună deschizând și formând un centru cultural de cartier pe strada Maramureșului în anul 1996, reamenajând un spațiu abandonat pe care l-am adus în stare de funcționare prin aceasta dând startul la o campanie de repunere în funcțiune al spațiilor de cartier abandonate în stare de degradare ale Casei de Cultură și folosirea acestora ca și spații culturale,” se mai laudă acesta în CV.

 UNPR, spre dezastru

Uniunea Naționala pentru Progresul Romaniei este în pragul dezastrului, din cauza demisiei lui Gabriel Oprea și reținerea lui Neculai Onțanu. UNPR abia dacă ajunge la 1,2%, potrivit intenției de vot. Observăm că este în scădere din noiembrie 2015, când intenția de vot de atunci era de 2,6%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.