Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi a fost internată de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. 

Cei de la Penitenciarul Gherla au fost de acord, potrivit surselor, ca aceasta să primească tratament specializat după ce fosta ministru a prezentat simptome grave ce i-ar fi pus în pericol starea de sănătate.

Potrivit purtătorului de cuvânt de la Penitenciarul Gherla, aceasta urmează în curânnd să se întoarcă în celulă. 

„Date personale despre starea dânsei și afecțiunile suferite nu pot să vă comunic. Într-adevăr este internată la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca și urmează în curând să se întoarcă la Penitanciar. Din câte știu, astăzi va fi externată” a declarat acesta pentru Gazeta de Cluj.

Luna trecută, fostul Ministru al Turismului, Monica Iacob Ridzi a reuși să iasă din închisoare pentru trei zile. Având în vedere că aceasta execută o pedeapsă în regim liber la Peniteniciarul Gherla, periodic, în funcție de comportamet, aceasta poate ieși preț de câteva zile respectând anumite condiții.

Aceasta îşi execută cei cinci ani de închisoare în regim semideschis şi a cerut recent schimbarea regimului în unul deschis.

Știre în curs de actualizare…

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.