Fosta ministră a Justiției, Monica Macovei, a fost condamnată cu suspendare la 6 luni cu suspedare după ce a accidentat un motociclist. Ea va fi nevoită să presteze muncă în folosul comunității pe o perioadă de 6o de zile, potrivit stiripesurse.ro.

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în urma accidentului din Mangalia, când a intrat pe contrasens şi a lovit un motociclist.

“La data de 27.09.2023, prin rechizitoriul nr. 953/P/2022 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei Macovei Monica-luisa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin. 2 şi alin. 3 C.p”, au transmis reprezentanţii Parchetului Curţii de Apel Constanţa.

La data de 8 octombrie 2022, Monica Macovei conducea un autoturism pe DN 39, în apropiere de Mangalai şi “din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, viaţa fiindu-i pusă în primejdie”.

Ilie Constantin, motociclistul accidentat de Monica Macovei spune că medicii i-au transmis că nu se va mai recupera niciodată în totalitate.

„Sufăr și mai am de suferit destul. Din păcate, nu se vor rezolva problemele. Voi rămâne cu urmări grave. A fost greu de tot, nu cred că își poate închipui decât cineva care trece prin așa ceva.

Preferam o altă variantă decât să sufăr atât de mult, nu vă spun care. Cred că toată lumea are aceeași părere despre astfel de oameni (n.r. Monica Macovei). Nu am vorbit cu ea până acum.

Eu mi-am dat seama ce fel de om din momentul în care am fost accidentat și nici măcar nu a venit să vadă dacă am murit sau mai trăiesc”, a declarat Ilie Constantin, victima Monicăi Macovei, citat de adevarul.ro.

2 COMENTARII

  1. Românii țin în spate clasa asta politică în care infracțiunile grave sunt prescrise, grațiate sau pronunțate cu suspendare. În plus, indivizi precum Macovei Monica primesc pensie specială de la clasa muncitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.