Potrivit edilului dejean, Morar Costan, municipiul nu întâmpină probleme deosebite în criza generată de coronavirus. Gazeta de Cluj a realizat un scurt interviu cu primarul Municipiului Dej.

Daca intampinati probleme deosebite si in ce situatii?

-Probleme în aprovizionarea cu materiale de dezinfecție și echipamente de protecție

Locurile de joaca pentru copii sunt inchise?

-În sedința Comitetului Local pentru Situații de Urgență s-a decis închiderea locurilor de joacă de pe raza municipiului Dej, a Parcului Mic și a Parcului Mare

Care este programul al Primariei Dej?

Aparatul de specialitate care funcționează la sediul instituției, str. 1 mai, nr.2 – între orele 08:00-16:00. Serviciul Public de Asistență Socială între orele 08:00-16:00, cu excepția Serviciului de Prestații Sociale care va avea program între orele 09:00-17:00. Direcția Cultură Sport- între orele 09:00-17:00. Serviciul Administrării Domeniului Public între orele 07:00- 15:00.

La ce gen de ajutoare guvernamentale va asteptati sa primiti in aceasta perioada si dupa aceasta perioada?

Suplimentarea bugetelor administrațiilor locale și implicit a instituțiilor medicale

Ce mesaj le transmiteți locuitorilor din Dej ?

Fac apel la conștiința tuturor cetățenilor să fie responsabili, să aplice măsurile transmise de autorități, să se informeze doar din surse oficiale și cel mai important să nu facă deplasări decât dacă este absolut necesar.  La nivelul municipiului Dej vom continua să luăm măsurile necesare pentru a proteja comunitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here