Malurile Someșului arată ca după război, după ploile din weekend, iar clujenii au reacționat dur la imaginile apărute pe rețelele sociale. Un clujean a scris că natura le-a cam „dat peste nas” celor care s-au ocupat de modernizarea malurilor Someșului.

„Natura le-a cam dat peste nas constructorilor și specialiștilor din proiectul de amenajarea malurilor Someșului Mic, oferindu-ne acum o lecție simplă de geomorfologie aplicată … Un peisaj „superb” plin de șiroiri, ravene, surpări, praf și noroi pe multe alei…. PS – știu că răspunsul oficial este acela că lucrarea e neterminată, etc și malul încă e nestabilizat… Dar la cum se prezintă situația, perspectiva e cam sumbră…”, se arată în postarea cetățeanului nemulțumit.

Printre comentariile savuroase la postare, un clujean a răbufnit, precizând că aproape la toate proiectele noi, modernizările sunt de o calitate execrabilă.

„Corupția și incompetenta se vad cu ochiul liber, dar „specialiștii” primăriei și presa plătită cataloghează orașul de 5 stele. Nu spun ca nu se face nimic, dar cam tot ce se face, se face prost, atat ca și calitate cât și ca și design și funcționalitate. Și totul pe bani foarte mulți, fonduri europene, etc. Cand nu sunt bani, poti înțelege. Dar la sumele colosale care întra în proiectele astea, categoric NU”, se arată în comentariu.

O poză bonus privind modul în care administrația își face treaba în Cluj-Napoca. Să râdem, decât să plângem!

Pentru a ne aminti de vremurile bune, priviți mai jos, același parc, acum doi ani:

1 COMENTARIU

  1. Specialiștii lui Boc reușesc să ne transforme orașul într-o mare bătaie de joc,parcul CARAGIALE este pe .lista de urgență în vederea defrișării/ betonării ,priviți planul ” modernizării ” și luați-vă de cap,dezastrul de pe malurile Someșului în urma ploilor vor fi vizibile la toate lucrările și mai au tupeul să pună lucrările prost executate pe seama intemperiilor,NESIMȚIȚII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.