Marius Nedelcu revine cu o noua imagine si o noua atitudine! Artistul a pregatit o noua sedinta foto inspirata din 007 – James Bond, un videoclip si o piesa despre felul in care vede dragostea dupa relatiile pe care le-a avut.

Zilele trecute, Marius a revenit in Romania pentru a filma un nou videoclip cu regizorul Anthony Icuagu pentru „Love U”, o piesa ce vorbeste despre „incapacitatea unor oameni de a spune „Te iubesc”. „Aceasta melodie nu este single si nu mi-am propus sa ajung number one cu ea. Este mai degraba dorinta mea de a comunica ceva, de a exprima o opinie despre un subiect des intalnit (handicapul exprimarii sentimentelor) si oportunitatea de a povesti in versuri, pe muzica, o alta experienta personala”, a declarat solistul.

Marius si-a dedicat timpul si pentru un interviu pentru ceascadecultura.ro in care a declarat ca: „Atunci cand te indragostesti nu cred ca sentimentul are legatura cu 90-60-90. Care barbat se intalneste cu o femeie si scoate centimetrul din geanta sa o masoare la prima intalnire?! Oricum in niciun caz nu caut femeia ideala asa cum nici eu nu sunt barbatul ideal.”

– See more at: http://stirile.rol.ro/marius-nedelcu-ex-akcent-s-a-transformat-in-james-bond-888203.html#sthash.VO5Vta7M.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

V─â rug─âm s─â introduce╚Ťi comentariul dvs.!
Introduce╚Ťi aici numele dvs.