Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a pornit un aparat de bruiaj, înainte de a sta de vorbă cu Nelu Iordache, conform declarației lui Iordache, dată în fața procurorilor anticorupție.

“Când am ajuns la Silaghi Ovidiu acasă, i-am spus acestuia motivul pentru care am venit. Din ce am observat, ştia că urmează să vin la el şi ştia şi de problema rezilierii. Încă înainte de a începe discuţia, Silaghi Ovidiu a pornit un aparat de bruiaj. După ce i-am spus pentru ce am venit, şi i-am zis că am banii la mine, precizându-i şi cuantumul
sumei, mi-a zis că este ok şi m-a pus să pun banii pe o masă din cameră. În continuare, ne-am mutat în altă cameră, unde era şi Ş R (Remus Span), unde Silaghi Ovidiu mi-a spus că va lua legătura cu P M (Pop Mircea) a doua zi dimineaţă pentru anularea rezilierii şi am băut un pahar de vin. Întâlnirea a durat aproximativ 40 minute” se arată în declarația omului de afaceri Nelu Iordache dată procurorilor.

In continuare puteti citi mai multe investigatii scrise de Gazeta de Cluj despre Mircea Pop (click aici) si despre Remus Span click aici si aici

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi  a solicitat Procurorului General al Parchetului de pe lângă ÎCCJ să sesizeze Camera Deputaţilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale împotriva deputatului Ovidiu Silaghi, pentru infracţiunea de trafic de influență în formă continuată, fapte despre care există indicii și date că ar fi fost săvârșite în perioada în care acesta avea calitatea de ministru al Transporturilor, transmite DNA.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here