parcul central
parcul central

Clujenii, în special părinții care își scot copiii la o plimbare, sunt nemulțumiți de faptul că nu au acces la un loc unde să poată cumpăra nici măcar o apă sau un pachet de biscuiți pentru cei mici, în parcul central.

Sesizările către Primăria Cluj-Napoca i-au amploare în orașul de 5 stele al lui Boc, iar nemulțumirea atinge cote alarmante în comunitatea locală. Indignarea este cu atât mai mare deoarece Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, unul dintre cele mai populare locuri de relaxare din oraș, nu dispune de un simplu magazin, lucru care îi afectează pe cei mai vulnerabili: copiii.

„A mai observat cineva necesitatea unui magazin alimentar în parcul central? 

Nu exista nici un loc de unde putem cumpara o apa sau un pachet de biscuiți pentru copii, nimic. Toate sunt în alte zone”, potrivit unei sesizări pentru Primăria Cluj-Napoca.

Citește și: Furt calificat în Florești: trei tineri din Gilău, pe lista celor reținuți.

15 COMENTARII

 1. Sunt multe de comentat…mizeria din oraș, mai ales prin cartiere…
  Dar le trebuie autobuze electrice, să fim a modă!!!
  Ce i trebuia chelului…tichie de mărgăritar!!!
  Este mult mai ieftin cu troleibuze dar…nu e la modă…
  Poate au obosit și trebuie schimbați. Vin alegerile…!!!

 2. Din păcate numai mândria de Cluj a rămas .Sa dus dracului orașul de cinci stele.Sa film serioși nu mai departe când plouă sa nu ai unde te adăposti in stațiile CTPDa tot povestim de Oradea ,pentru cei care nu cunosc acolo se vede ce înseamnă un parc ,o statie de autobuz sau tramvai sa nu povestim de infrastructură.A sa nu uit au făcut și ceva linii de tramvai in plus nu că la noi vrăjeală cu tramvaiul din Florești

 3. Eu stau si ma intreb, de unde vii nu poti lua o apa sau un pcahet de biscuiti, vrei sa dai jumate de chirie pe un pachet in parc?
  De unde veniti? Direct din garaj probabil. Nici acolo n-aveti magazin alimentar.
  E foarte usor gasim probleme peste tot. Solutii inteligente pas, pareri peste pareri.

  • Mi se pare corect ce au scris!!! Dar de ce sa nu mai ia cineva câțiva m² din verdeața din parc??? Unora le-ar trebui să ducă cineva după ei apa și tot rahatul….

 4. Cine să investească într-un parc? Nu ai vânzare doar numai 4 luni pe an și mai ales numai câteva ore pe zi ! Se merită să investești într-un parc? Nu mai acuzați dacă nu faceți prima dată un calcul! O apă un suc un biscuite îl poți aduce de acasă!

 5. Dacă vor pune un chioșc alimentar în parc vor lua o chirie atât de nesimțită încât comerciantul va fi nevoit să vă vândă pachetul de biscuiți la un preț care îi vor face să vă stea în gât.
  De ce credeți că o plăcintă la târgul de Crăciun vă costă salariul pe o săptămână? Pt că ăia 2-3 mp, pe care își pune dugheana comerciantul, sunt închiriați cu sume astronomice, de aia !

 6. Vreți să transformați toate parcurile in magazine alimentare și vă mirați apoi de dimensiunile pe care le iau copiii. La capătul parcului daca nu ați observat, lângă stadion este o cofetărie sau e prea departe să mergeți inca 50 de metri?

 7. Jurnalism de can-can, dle Fetinca! Generalizați un caz, „potrivit UNEI sesizări…” și încropiți un pseudo-articol, fără să comunicați nimic, de fapt, doar să fie titlul și poza mare.
  Păi, cât de mare să fie și Parcul ăsta Central al Clujului, de „sărmanii” părinți cu copilașii lor de mână, să nu poată ajunge la magazinele de pe Barițiu sau, în partea cealaltă, către stadion?
  Desigur că, venind cu mașina proprie, e greu de oprit pentru un suc și-un biscuite, că „nu sunt locuri de parcare, domnu’ Boc!”.
  Hai, sictir, nea Florine, cu „civismul” matale și al tuturor celor nemulțumiți, cu toată amll9area lor!

 8. Articolul e o știre bună. Asta dacă singura problema in Cluj o reprezinta lipsa unei dughene în parc. Pe bune? Deja prevad lupte de strada pentru o gura de apa și un miez de biscuite.

 9. O problemă care este și în Tg. Mureș, în tot orașul și mai ales în centru, nu ai o cișmea ( trebuie musai să cumperi) sau un wc public. Ești nevoit să faci prin boscheți, că nimeni nu îți dă voie sa intri la wc-ul lor dacă nu consumi ceva.

 10. Cînd vă plimbați prin parcul central, dați o fugă pînă la Răchițele, se află în mijlocul satului o Cooperativă și un bar, puteți cumpăra de acolo, apă, biscuiți. Fagmilia #emilboc#traianbasescu#elenaudrea#dorincocos#adrieanvideanu#.

 11. Cred ca nu e nici un lucru rau sa nu ai de unde sa cumperi in parc un pachet de biscuiti. Poate asa isi dau seama mai multi ca nu au de ce sa de dea copiilor gustari aiurea intre mese. Dupa ce se plange copilul de 2 ori ca vrea biscuiti si nu ii dati nimic, veti ajunge cu el acasa si va avea pofta de mancare. Ii dati o masa buna si veti constata ca n-a murit de foame. Si daca ii dati o cana de apa cand iesiti din casa, veti constata ca nici de sete nu moare. Daca il alergati bine prin parc, sunt la indemana mai multe cismele unde sa-si umezeasca gura daca nu ati luat de acasa o sticla de apa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.