Sursa foto: Cancer360

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a anunțat că Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a primit noi echipamente de ultimă generație și anume un set de endoscoape, compus dintr-un videogastroscop și un videocolonoscop a căror valoare depășește 190 de mii de lei. Investiția a fost realizată cu finanțarea Consiliului Județean Cluj.

”Continuăm să investim în sănătate, inclusiv în spitalele clujene care nu sunt întotdeauna în subordinea noastră. Dotările de ultimă generație sunt indispensabile pentru asigurarea unui act medical de înaltă calitate. Cu siguranță, aceste echipamente vor contribui la creșterea exponențială a numărului de pacienți investigați și tratați și, astfel, la îmbunătățirea stării de sănătate a numeroși clujeni și nu numai” a declarat președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

Sursa foto: Alin Tișe/ Facebook

Reamintim că în ultima perioadă au fost încadrați la Spitalul Clinic mai mulți medici noi care vor avea grijă de sănătatea pacienților. Mulți dintre ei au calitate de cadre didactice ale UMF Cluj și au fost încadrați la SCJU Cluj, pe bază de concurs sau prin transfer.

Citește și: Bebeluși morți la Clinica de Ginecologie de la Spitalul de Urgență Cluj din cauza infecțiilor din spital

2 COMENTARII

  1. Peste tot in Cluj este aceasta problema ,dar managerii ascund aceste infectii intraspitalicesti ,nu le raportează, ar trebui demisi si sa faca pușcărie, la Spitalul Clujana fiind foarte vechi este la ordinea zilei sa intri cu urocultura negativă si sa te externezi cu niste bacterii multirezistente!sa va feriți de internare acolo!

  2. Verișorul meu a avut acolo o intervenție fără să fie nevoie ,sa montat un stent ,deși era o pietricica mica care se putea elimina ,nu i-a fost oferită sansa sa o elimine spontan,a ajuns acolo la urgențe, direct l-au băgat în sala de operație, l-au imbrobodit ca este singura sansa ,deși se stie ca 75% din calculii ureterali se pot elimina spontan!de atunci are un Proteus multirezistent cadou de la Clujana!Cine raspunde???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.