Inițial, s-a crezut că Rodica Țopescu a revenit în țară zilele trecute pentru funeraliile fiicei sale. În realitate, prima soție a lui Cristian Țopescu revenise din Germania, acolo unde locuise ani buni, pentru a fi mai aproape de vedeta tv.

Cu toate acestea, Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de animalele sale iubite. Nici măcar cea care i-a dat viață nu s-a îngrijorat că nu mai primise niciun semn de la aceasta după Crăciun.

Femeia de 78 de ani a rupt tăcerea despre decesul fiicei sale și s-a confesat Monicăi Pop la ceremonia de incinerare de la Crematoriul Vitan Bârzești.

Mulți dintre prietenii Cristinei Țopescu au criticat-o pe Rodica Țopescu de ce nu și-a căutat fata atâta timp. Medicii legiști au concluzionat că regretata realizatoare tv a decedat înainte de Anul Nou.

‘Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina’, a dezvăluit medicul Monica Pop la emisiunea ‘Sinteza zilei’, de la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here