Cu siguranta majoritatea romanilor isi incalzesc locuinta cu ajutorul centralelor termice pe gaz, sau termoficare, solutii care in ultimii ani s-au dovedit a fi cam scumpa pentru buzunarele noastre. Aspectul financiar este important pentru fiecare dintre dumneavoastra, mai ales in sezonul rece. Cum putem avea confortul termic dorit fara sa platim facturi uriase ? AMASS va poate oferi solutia la aceasta intrebare, o solutie care consta in doua produse extrem de eficiente si mult mai ieftine in comparatie cu gazul.

AMASS este o companie dedicata solutiilor economice de incalzire, cu traditie pe piata sistemelor de incalzire si degivrare, aceasta colaborand cu parteneri importanti din planul european. Astfel, sistemele de incalzire electrice cu inertie termica sunt solutia pe care specialistii AMASS le propun tuturor celor care doresc sa investeasca intr-un sistem de incalzire modern, sigur, dar mai ales economic. Beneficiati astfel de investitii reduse, costuri de intretinere nule, dar si un cost redus al consumului fata de costurile generate de gaz cu minim 30% si mai mult de atat de un confort termic perfect.

AMASS propune 2 solutii care sa respecte aceste cerinte:

Incalzirea electrica in pardoseala o solutie eficienta la consum si un cofort termic sporit.

Radiatoarele electrice cu roca vulcanica cu un consum mai mic cu pana la 40% fata de cele clasice pe gaz.

Raspunsul la intrebarea daca aceste sisteme pot sa fie mai economice decat gazul ni-l dau specialistii si in mod evident raspunsul este afirmativ amandoua sistemele bazandu-se pe proprietatea de inertie termica.

Asadar, incalzirea electrica in pardoseala ne aduce confortul la picioarele noastre atat la propriu, cat si a figurat. Totodata, radiatoarele electrice  cu roca vulcanica sunt singurele radiatoare din lume la ora actuala care pot garanta un consum de energie electrica maxim 35 de minute/ora, ele in mod normal consumand o medie de 5-10 minute/ora energie electrica.

De ce sunt atat de eficiente din punct de vedere financiar aceste doua sisteme de incalzire? Cu siguranta, in afara de inertia termica, acestea se disting fata de restul solutiilor clasice prin resursa utilizata pentru functionare, dar si prin optimizarea tehnologica de care dispun acestea. Evolutia tehnologica a dus la noi descoperiri care ne permit sa traim mai sanatos, mai sigur si cu mai putine costuri. Solutiile propuse de AMASS se incadreaza perfect in aceasta descriere, avantajele acestora fiind numeroase.

Incalzirea electrica in pardoseala este considerata singurul sistem disponibil pe piata de specialitate mai ieftin din punctul de vedere al investitiei si al consumului decat centrala pe gaz. Declaratiile clientilor AMASS ne arata ca media lunara este de 600 ron/150 mp (incluzand si ceilalti consumatori electrici din casa:plita, frigider, apa calda, lumini si prize..), ceea ce inseamna un cost mai mic cu 30% fata de consumul inregistrat in mod normal de catre o centrala pe gaz cu radiatoare pe acelasi spatiu.

Eficienta energetica a radiatoarelor electrice cu roca vulcanica se datoreaza inertiei foarte mari a acestora datorata proprietatilor rocii, astfel aceste radiatoare isi mentin temperatura inca 50 de minute , fara ca acestea sa mai fie alimentate cu energie electrica. Beneficiile financiare aduse sunt extrem de importante, clientii AMASS multumiti fiind cea mai buna dovada ca totul este posibil.

Asadar, acum puteti beneficia si dumneavoastra de sisteme de incalzire economice mult mai ieftine in comparatie cu centrala pe gaz. De ce sa nu economisiti pentru dumneavoastra si familie? AMASS va sta oricand la dispozitie cu informatii, studii si dovezi, dar mai ales  consultanta necesara comparatiei pe mai multe solutii de incalzire, dar si garantie si montaj !

 

 

26 COMENTARII

 1. Buna locuiesc la o casa cu o suprafata de compuna din 6 camere izolate termic cu geamuri termopan si ampora camerele sunt de 2,7 metri inaltime,si au in jur de 18 mp cam cat mar costa investitia?

 2. Am o casa de 200m izolata cu polistiren de 5 si geamuri tetmopan imcalzita cu gaz .mar interesa oinstalatie de incalzire mai economica 0745343887

 3. Buna ziua
  Am citit foarte multe solutii prewzentate de diverse companii privind incalzirea locuintelor pe timp de iarna,precum si prepararea apei calde menajere.
  Toate solutiile pot fi clasificate de domeniul trecutului.Generarea de caldura pentru incalzire si prepararea apei calde menajere ,tind sa aiba costuri apropiate de valoarea 10w,asta cu indulgenta din partea mea.
  Am lucrat in cercetare pe cont propriu timp de aprozx 25 de ani ,siatat eu cat si alti cercetatori am ajuns la alte concluzii,si anume ca interesul marilor companii difera de cel al oamenilor de rand.
  Nu se vrea ca omul de rand sa nu plateasca preturi enorme pentru confort normal care reprezinta caldura din casa pe timpul ierniiprecum si apa calda menajera.
  Am produs un calorifer care consuma 200w pentru o temperatura de 60grade C a suprafetei de incalzire in orice conditii.Anul acesta mi-am propus sa reduc la 10 w consiumul de energie electrica pe calorifer si 10 w pentru o centrala termica de casa,pentru producerea de apa calda menajera si incalzirea locuintei.
  Daca gasesc investitori seriosi care doresc sa se implice vom produce aceste sisteme la nivel national si international,astfel incat caldura si apa calda nu mai costa decat investititia in aceste echipamente care sunt de regula la un nivel de 500 lei pentru un calorifer,si cred ca 1000 lei pentru o cenmtrala termica.
  Nu va mai chinuiti su sisteme depasite tehnologic si costuri foarte mari privind energia electrica sau echivalenta de gaze poluatoare.
  Daca aveti un pic de rabdare aceste lucruri vor fi fabricate in Romania si vor fi accesibile tuturor oamenilor atat saraci cat si bogati.
  Cu stima
  Vasile Muscalu
  Bacau Romania

 4. D-le MUSCALU . Am retinut o fraza : „…. un calrifer care consuma 200 w , pentru o temperatura de 60 grade C a suprafetei de incalzire , in orice cunditii ” Mi se pare o explicatie incomplecta. Puteti da mai multe detalii ? Este vorba de suprafata ce trebuie incalzita , sau suprafata caloriferului ?

 5. Domnul Muscalu Vasile adevar graieste.Problema este ca timpul trece si vine iarna din nou.Oare ne mutam la dinsul pina iese pe piata inventia ieftina sau inghetam in casa?Oare este un extraterestru picat pe pamint sau a luat-o pur si simplu spre cosmos cu aceste informatii?Problema se pune in felul urmator:merg la doctor cand sunt bolnav si nu stiu in ce masura ma avantaseaza pe mine programarea,in schimb sistemul functioneaza foarte bine deoarece multi bolnavi mor pina le vine rindul la programare! Inginereste as numi sistemul fiabil,costuri mici salarii mari.Realitatea ->oamenii urasc sistemul.Asadar pina una alta va recomand o programare la doctor domnule Muscalu.Cu respect…

 6. Nu mai credeti in minciuni. Am achizitionat incalzirea in pardoseala de la aceasta firma si nu este deloc adevarat ca este cu 30% mai ieftina decat gazul, ba din contra este cu 30-40% mai scumpa. Pentru o suprafata de aproximativ 70mp, setata pe o temperatura de confort de 22-23 de grade factura lunara sare de 5-6 mil. Iar pe gaz cu aceata suma incalzesti o casa cu o suprafata dubla.

 7. Eu de 2 ani de zile, am casa pe electric de la plita, boiler + incalzire o casa 50mp iarna nu dau mai mult de 600lei! Anul asta a fost iarna mai blanda 420lei.. Aer conditionat Vortex consum 780w/h !

 8. Stimati domni,
  fizica (cu aplicatiile ei concrete) defineste tehnologia (si nu invers).
  Discutiile de aici NU tin cont de legile fizicii sau elimina voit unii factori reali.
  Inertia termica nu poate excede legilor termodinamicii (adica FOARTE SIMPLIFICAT pentru discutiile de aici) daca izolatia termica nu este perfecta (IMPOSIBIL din multiple considerente ) atunci DEGEABA inertia termica a caloriferelor „cu roca vulcanica” .
  Comfortul termic este un concept personal (pentru unii 20 Grade Celsius pentru altii 24 Grade Celsius) deci NU se poate conditiona un nivel si atunci incalzirea prin pardoseala sau cea utilizand calorifere cu roca vulcanica, daca temperatura dorita „trece” de 22 grade te duc la faliment.
  SINCER regret dar ofertele NU sunt VIABILE pentru iernile din Romania (decat pentru cei cu conturi serioase in banca).

  • Si, atunci, in opunia dv. care este cea mai buna modalitate de incalzire a locuintei si a producerii de apa calda menajera?
   Se poate si sa argumentati? Eu nu ma pricep dar citesc cu interes opiniile celor care au mai multe informatii decat mine. Problema este ca nu toate opiniile expuse sunt explicate clar, argumentate.
   Poate ca ofertele nu sunt valabile pentru Romania dar si romanii trebuie sa se incalzeasca cu ceva. Si, tocmai pentru ca iernile sunt dificile, ne trebuie un sistem economic si eficient.
   Care este acela? Stie cineva?
   Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here