Claudiu Liviu Miclăuș, notarul din Târnăveni care și-a înjunghiat iubita și apoi a sechestrat-o în mașină așteptând să moară, a fost mutat din pușcărie în arest la domiciliu. El și-a recunoscut vinovăția.

În decembrie, după scenele șocante, femeia, aflată în agonie, a scăpat ca prin minune. A fost găsită de un echipaj de poliție care făcea un control de rutină.

Mamă a doi copii, Cristina nu poate să uite ziua în care puțin a lipsit să nu fie ucisă chiar de către cel care îi fusese iubit, un notar public cunoscut în Târnăveni.

Sub pretextul unei ultime întâlniri, acesta și-a pus în practică planul diabolic. A înjunghiat-o pe femeie în mașina lui și s-a plimbat cu ea mai multe ore, deși avea o hemoragie puternică. Un echipaj de poliție a verificat mașina parcată pe un drum lăturalnic și a salvat-o.

„Tot ce îmi doresc e să se facă dreptate. Trebuie să ia în calcul clipele groaznice prin care am trecut . Pot să zic că am dat mâna de două ori cu moartea, nu m-am gândit niciodată că se poate întâmpla așa ceva, viața mi s-a schimbat radical, trăiesc cu frică, cu panică, orice pas pe care îl fac.”, a declarat victima atentatului, victima Cristina Oltean pentru protv.ro.

Cristian Oltean, fratele victimei: „De când a fost fapta, toată familia nu mai are zâmbet pe față. Nu ne gândim decât să fie ea bine. El, ca de obicei … a intrat în sală zâmbind”

Individul a fost până acum în arestul penitenciarului Târgu Mureș, iar joi, în fața judecătorului, și-a recunoscut fapta. Și-a cerut iertare și a obținut arestul la domiciliu.

Vasile Costea, avocatul inculpatului: „S-a optat pentru procedura simplificată de recunoaștere a vinovăției, s-a și admis de către instanță, urmează să se adune probe pe latură civilă. Urmează să beneficieze de prevederile legale cu reducere la o treime a pedepsei”.

Între timp, din cauza celor întâmplate, femeia, mama a doi copii, are nevoie, în continuare, de îngrijire medicală, dar și de ajutorul psihologului, pentru a depăși traumele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.