Producatorul Fred Jerkins III, care face parte, alături de fratele său Rodney, din echipa de producţie Darkchild, spune că lucrează deja la acest proiect muzical, care va include piese şi înregistrări video originale cu „regele muzicii pop”, Michael Jackson, informează contactmusic.com.

„Deţinem un număr de cântece care nu au fost lansate şi tot felul de înregistrări video. Lucrăm la un proiect care va include toate aceste piese”, a declarat Fred Jerkins III.

Acest producător a colaborat cu Michael Jackson la albumul acestuia din 2001, „Invincible”, şi spune că sesiunile de înregistrări din acea perioadă reprezintă punctul culminant al carierei sale de producător, întrucât celebrul cântăreţ american era pe atunci „foarte relaxat” şi „amuzant”.

1 COMENTARIU

  1. FOARTE BINE si NU mai puneti DRACULUI sa va ia de CRETINI, titlul de REGE POP intre ghilimele, ca NU ati trudit voi la el, ci INGERUL MICHAEL Insusi a trudit din greu, decenii de-a rindul si il MERITA pe DEPLIN !!! V-am mai cerut acest lucru de nenumarate ori, dar capetele voastre tot BOLNAVE au ramas, fiindca asta vreti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.