analiză coronavirus

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat de către medicii epidemiologi din Cluj. Proba a fost trimisă din Hunedoara și vizează un bărbat de 40 de ani.

A fost confirmat un nou caz pozitiv în urma testului pentru Coronavirus (COVID-19), respectiv un bărbat de 40 de ani din Hunedoara. 

Persoana se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în țară din Italia (Bergamo). În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce bărbatul a manifestat febră. 

Bărbatul va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara și a fost declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact”, a afirmat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

În prezent, 661 de persoane din județul Cluj sunt izolate, însă starea pacientului din Maramureș depistat pozitiv în urmă cu 7 zile se ameliorează. 

Medicii de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj au făcut până acum circa 20 de teste unor probe trimise din județele învecinate. Au fost depistate două cazuri pozitive, iar singurul pacient internat la Cluj este cel din Maramureș, menționat anterior.

La nivel național sunt 9 cazuri de coronavirus.

sursă- https://www.stiridecluj.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here