Consiliul local al municipiului a decis in cadrul sedintei de marti ca cei care doresc sa aiba mai mult de doi caini sau pisici in apartament au nevoie de avizul asociatiei de locatari. Initiativa vine ca urmare a necesitatii unui cadru legal pentru amenzile acordate in ultimul timp celor care cresc prea multe animale in oras.
De asemenea, s-a stabilit ca la nord de calea ferata se poate creste un numar nelimitat de animale, atata timp cat normele de igiena sunt respectate, iar in celelalte case din municipiu limita este de cate cinci caini, pisici si pasari mari si 10 pasari mici. In cazul in care se doreste depasirea acestei limite, este nevoie de aprobarea sanitar-veterinara.
Diana Gabor

2 COMENTARII

  1. NU TI SE INCALCA DREPTURILE PE PROPRIETATEA TA IN MOMENTUL CIND TI SE SPUNE CA NU AI DREPTUL LA MAI MULT DE 2 ANIMALE FARA APROBAREA VECINIILOR,NICI O LEGE DIN ROMANIA NU LIMITEAZA ACEST NUMAR?CIND SA SEMNAT CEREREA DE ADEZIUNE LA EU NU SAU PUS LIMITE.ESTE PUR O INTREBARE VA MULTUMESC FRUMOS.

  2. NU TI SE INCALCA DREPTURILE PE PROPRIETATEA TA IN MOMENTUL CIND TI SE SPUNE CA NU AI DREPTUL LA MAI MULT DE 2 ANIMALE FARA APROBAREA VECINIILOR,NICI O LEGE DIN ROMANIA NU LIMITEAZA ACEST NUMAR?CIND SA SEMNAT CEREREA DE ADEZIUNE LA EU NU SAU PUS LIMITE.ESTE PUR O INTREBARE VA MULTUMESC FRUMOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here