Pentru o familie din Vaslui durerea este fără margini în aceste momente. O adolescentă în vârstă de numai 16 ani a fost găsită decedată în casă, lângă cuptorul de aragaz care era pornit. Tânăra a vrut să se încălzească cel mai probabil, dar a sfârșit intoxicată cu monoxid de carbon.

Adolescenta a fost găsită decedată de către tatăl ei, care s-a deplasat la locuința acesteia după ce nu a răspuns toată ziua la telefon. Acesta a mărturisit că încă de când a intrat în casă a simțit un puternic miros de gaz. Tatăl fetei a sunat de urgență 112, iar medicii au constatat că era decedată de câteva ore bune.

În casă nu exista o altă sursă de căldură, iar cuptorul aragazului găsit pornit era cel mai probabil pentru a face căldură. Fata locuia cu bunica, însă aceasta nu era acasă, fata fiind singură. Adolescenta era elevă la un liceu din oraș, iar vecinii spun că era o fire retrasă.

În momentul acesta anchetatorii iau în calcul toate variantele posibile, astfel fac cercetări inclusiv pentru ucidere din culpă.

Citește și: Comisia de circulație din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, o altă suliță în coasta clujenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here