În spaţiul public au apărut declaraţiile Andreei Mărginean, angajată a primăriei Câmpia Turzii, care îl acuză de abuz pe Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Într-un live pe pagina de Facebook a Adrianei Bahmuţeanu, Mărginean Andreea susţine că în momentul în care a dat examen pentru postul pe care îl ocupă în Primăria Câmipa Turzii ar fi primit, fără să ştie, subiectele rezolvate. Ulterior, Lojigan i-ar fi cerut acesteia să întreţină relaţii sexuale „pentru că a băgat-o în primărie”. Mărginean a declarat în live-ul Adrianei Bahmuţeanu următoarele:

„Domnul primar a considerat că asta este plata pentru că gen te-am băgat în primărie”. Întrebată de Adriana Bahmuţeanu dacă a consimţit la o relaţie cu primarul Lojigan, Andreea Mărigean spune: „Nu a fost o relaţie, au fost două escapade”.

Mai mult, Mărginean susţine că primarul i-ar fi propus o partidă în trei: „Mi-a propus un trio. Din cauză că am refuzat a început calvarul vieţii mele. A pus-o pe doamna din subordine să mă şantajeze. Mi-a modificat condica”, declară Andreea Marginean.

Contactat de Gazeta de Cluj pentru dreptul la replică, Lojigan a declarat următoarele:

 „Nu comentez astfel se subiecte sub demnitatea umană, la fel ca şi cei care le-au prelucrat”.

1 COMENTARIU

  1. Primare nu mai încerca să duci lumea cu preșul că te știe o lume întreagă cine ești,iar propunerea indecentă făcută de tine este adevărată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.