O casă de vacanţă din localitatea Dealul Negru, comuna Călăţele, a fost mistuită de flăcări în totalitate.

Focul a distrus complet locuința, iar echipajele de intervenție au depus eforturi considerabile pentru a controla flăcările și a evita răspândirea acestora la alte proprietăți din zonă.

La aproximativ 15:35, un apel de urgență a fost recepționat, determinând intervenția imediată a două autospeciale cu apă și spumă la locul incendiului.

Din moment ce flăcările se manifestau intens în momentul sosirii pompierilor, forțele de intervenție au fost completate de o autospecială suplimentară de la Garda de Intervenție Gilău. Incendiul a distrus complet o casă cu o suprafață de 160 de metri pătrați, construită în principal din lemn și beton.

De asemenea, focul a afectat parțial o anexă gospodărească, aflată în apropierea căreia se găsea un rezervor de motorină.

În ciuda acestei situații, pompierii au reușit să protejeze rezervorul. Echipele de intervenție încă acționează la fața locului pentru a minimiza consecințele negative ale incendiului, care, conform presupunerilor, a izbucnit în zona unei afumători. Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.