O femeie din Cluj care și-a ucis soțul a fost condamnată de Tribunalul Cluj  la 15 ani de închisoare. Femeia este din Moldovenești, județul Cluj, și are 29 de ani.

Szabo Kalatin este acuzată că și-a ucis soțul, într-un moment în care acesta ere prea obosit și nu a vrut să facă amor cu ea.

”S-a reținut, în esență, în actul de sesizare a instanței faptul că, în noaptea de 18/19.04.2022, în condiţiile în care soţia acestuia, inculpata Szabo Katalin, era în stare avansată de ebrietate şi dorea să întreţină relaţii sexuale, iar victima nu a dat curs cererii sale, fapt ce a stârnit nemulţumirea acesteia, inculpata Szabo Catalin l-a ucis pe soţul ei, ***, prin asfixiere mecanică, în timp ce se aflau în locuinţa lor din comuna Moldoveneşti”, se arată în sentința de condamnare, potrivit foaiatransilvana.ro.

Femeia a negat că l-a ucis dar probele erau zdrobitoare

În permanentă Szabo Katalin a negat că și-ar fi ucis soțul. Ea a spus doar că l-a luat pe după gât în timp ce se aflau în pat, iar dimineață l-a găsit mort.

Procurorii clujeni nu au crezut această versiune, deoarece pe trupul bărbatului au fost găsite urme de violență, care arată că acesta a fost lovit inclusiv cu un corp dur, în zona capului.

Unul dintre martorii audiați de judecător a spus că în seara crimei, l-a văzut pe bărbat care era treaz, fără a fi consumat băuturi alcoolice, și care i-a spus că este obosit, după o zi grea la muncă.

”Din coroborarea declaraţiilor date de inculpată în cursul urmăririi penale rezultă că, după ce s-a pus în pat, inculpata a dorit să „facă ceva, ca soţ şi soţie” cu victima ***, însă acesta din urmă nu s-a arătat la fel de dispus să întreţină relaţii sexuale, ci „se făcea că este beat şi că nu îi este bine şi tot dădea din cap”. Potrivit inculpatei, aceasta „a tras aproape o oră” de soţul ei, fără rezultat însă, fapt pentru care la un moment dat l-ar fi lovit cu palmele în zona feţei, însă nici această acţiune a inculpatei nu a avut rezultatul scontat”, se mai arată în sentința Tribunalului Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.