Incompetența și delăsarea angajaților de la RADP Cluj-Napoca a blocat timp de două zile str Oașului. Un capac de canal rupt care ar fi putut schimbat în maxim o oră a impus restricții de circulație timp de două zile.

Un șofer a scris pe Info Trafic jud. Cluj că situaţia nu era un capăt de lume şi că puţină voinţă, plus vreo 2-3 ore de muncă ar fi rezolvat măcar o parte din timpii pierduţi pe o bandă de circulaţie a celor care sunt în tranzit şi oricum încearcă să evite centrul oraşului pe unde pot până vor avea o centură de ocolire.

„O aglomerație formată din cauza nepăsării. O aglomerație de 3-4 km. Un canal rupt de mai bine de 24 de ore, semnalizat printr-o bandă și câteva crengi.

Nu este suficient că oricum este o zonă foarte aglomerată din cauza traficului mare de mașini care sunt în tranzit şi din cauza lipsei unei centuri acesta este singurul drum de tranzit din zonă. Zona străzii Oașului.

Un capac de canal care in 2-3 ore de munca ar fi putut fi rezolvat”, scrie şoferul şi postează mai multe imagini pentru a dovedi coloana imensă de maşini formată pe stradă.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.