Familia femeii i-a scris Ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, şi i-a prezentat cazul. Femeia a fost ţinută 26 de ore la UPU şi 12 zile cu o sondă.

Anchetă la Spitalul Judeţean Satu Mare, după ce o familie din Satu Mare i-a scris Ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, ca urmare a faptului că o membră a familiei a murit cu zile, după o infecţie luată din spital.

Oamenii îi acuză pe oameni de neglijenţă, după ce a stat 26 de ore la urgenţă iar mai apoi a fost plimbată între secţii. Femeia nu a primit nici un diagnostic de la nici una din cele două secţii pe la care a fost plimbată, ca o lună mai târziu să moară, în urma unor infecţii primite în spital.

„Eu am pierdut-o pe mama şi nu o mai pot aduce înapoi. Să aştepte 26 de ore la urgenţă, e foarte mult. I s-a pus o sondă la urgenţă, care a fost scoasă abia după 12 zile, când le-am cerut eu. A făcut o infecţie urinară foarte, foartă gravă din cauza aceasta şi a făcut o escară la picior. ”, afirmă fiica femeii pentru digi24.ro La nivelul spitalului s-a demarat o anchetă, condusă de o comisie medicală, scrie adevarul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here