O femeie  de 30 de ani din Marea Britanie susține că are o relație cu o fantomă, pe care a întâlnit-o în Australia și cu care intenționează să aibă un „copil”. Totul a început în urmă cu 11 ani.

Amethyst Realm din Marea Britanie are 30 de ani și este consilier spiritual de orientare. Aceasta pretinde că a avut întâlniri cu 20 de iubiți diferiți în ultimii 11 ani. Cu toate acestea, ea a întâlnit recent o fantomă, în timpul unei călătorii în Australia, despre care este convinsă că este sufletul ei pereche.

„Într-o zi, în timp ce mă plimbam, bucurându-mă de natură, am simțit brusc această energie incredibilă. Știam că a venit un nou iubit”, spuse Amethyst, potrivit dailymail.co.uk.

După spusele ei, fantoma poate comunica și întreține relații sexuale cu aceasta. În ciuda faptului că nu este 100% sigură dacă fantoma este bărbat, ea cred că legătura este reală.

Un specialist contactat de jurnaliștii britanici a găsit și o posibilă explicație pentru experiența paranormală a femeii. Christopher French, profesor de psihologie la Goldsmiths College și co-autor al unei cărți care tratează experiențe și credințele paranormale, spune că femeia nu suferă de nicio tulburare psihică. Acesta pune experiența femeii pe seama fenomenului de paralizie în somn. French spune că persoanele care trăiesc acest fenomen au senzația că alături de ei se află o prezență paranormală, ca și cum cineva s-ar afla în aceeași încăpere cu ele.

1 COMENTARIU

  1. Nu știe dacă i-o trage un bărbat.. incredibil. Mai e și „consilier spiritual”, ce o fi însemnând și aia. Vă dați seama, să ai un astfel de consilier…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here