Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar în vederea autorizării lucrărilor de extindere a rețelei de apă pe două străzi din satul Zorenii de Vale, comuna Mociu.

La finalizarea lucrărilor, localitatea va fi racordată integral la rețeaua de apă potabilă a comunei.

„Este important ca toți cetățenii localității să beneficieze de aceleași servicii edilitare, indiferent de zona în care locuiesc. De asemenea, având în vedere efectivele însemnate de animale din gospodăriile acestora, asigurarea apei în regim continuu este cu atât mai necesară”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În acest moment, sistemul de alimentare existent în satul Zorenii de Vale asigură apă potabilă pentru cea mai mare parte a localității, mai puțin pe străzile Cimitirului și, parțial, Zorile.

Proiectul propus de Primăria Mociu vizează extinderea conductei de apă pe o lungime totală de cca. 1.000 metri. După finalizare, lucrările vor fi integrate în sistemul public județean de furnizare a apei, gestionat de Compania de Apă „Someș”.

Citește și:

Citește și: Bomboana de pe coliva din Piața Mărăști va fi pusă de tatăl consilierului județean Bashar Molhem – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.