O nouă aeronavă de ultima generație- Airbus A321, de la compania aeriană Wizz Air a ajuns astăzi, 11 august, pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Alexandra Avădanei, Revenue Officer în cadrul Wizz Air, a declarat că noul avion va avea ca destinații mai multe orașe importante din Europa.

”Rămânem fideli pieței din România și oferim, în continuare, clienților cele mai bune opțiuni de călătorie din Cluj-Napoca la tarife ultra – low-cost. Operațiunile cu noua aeronavă alocată bazei noastre din Cluj-Napoca vor sprijini mai bine rețeaua Wizz Air din România”, a spus Alexandra Avădanei, Revenue Officer în cadrul Wizz Air.

David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu”, noua aeronavă, care se alătură flotei Wizz Air la Cluj, va ajuta la extinderea operațiunilor.

„(…) reafirmând angajamentul ferm de peste 15 ani al companiei Wizz Air față de Aeroportul Internațional Cluj, prin dezvoltarea operațiunilor de călătorie oferite pasagerilor”, a spus Ciceo, potrivit Cluj24.ro.

Cu noile rute, Wizz Air oferă, în total de pe aeroportul clujean, zboruri spre 43 de destinații.

Citește și: Wizz se confruntă cu probleme de personal. Sunt afectate și zboruri de la Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here