O tânără din Brăila s-a spânzurat în șifonier, după o depresie în iubire. Liliana, o fată în vârstă de 18 ani, singurul copil al familie sale, era din satul Scorțaru Vechi, comuna Tudor Vladimirescu, județul Brăila, dar locuia cu chirie în orașul Brăila.

Tocmai absolvise Colegiul Economic “Ion Ghica” din Brăila și stătea împreună cu iubitul său într-un apartament din zona Pieței Concordia, iar sâmbătă seara, pe 9 iunie, i-ar fi dat un SMS băiatului, în care lăsa să se înțeleagă că își va pune capăt zilelor.

Când a venit acasă, a găsit o imagine macabră: în șifonier, de o bară metalică atârna trupul fetei, care se spânzurase cu ajutorul unui articol de lenjerie, scrie debraila.ro.

Polițiștii fac cercetări, pentru a afla exact ce s-a întâmplat, în timp ce apropiații celor doi încearacă să înțeleagă ce s-a întâmplat între ei. Unii spun că s-ar fi certat, alții susțin că vorbeau și de despărțire.

Amintim că recent,o fată de 14 ani din Botoșani s-a sinucis, după ce a rămas însărcinată cu iubitul de 19 ani. A înghițit un pumn de pastile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here