Potrivit Fox News , Obama a părăsit Casa Albă sâmbătă la ora 8.00 (15.00, ora României), relativ devreme, mergând la Bazaaeriană Andrews din Maryland. Acolo a jucat golf, după care a fost dus cu elicopterul la reşedinţa de la Camp David, situată tot în Maryland, la 100 de kilometri nord-vest de Washington, DC, în Munţii Catoctin.

Înainte de a pleca de la Casa Albă, consilierii prezidenţiali i-au transmis cele mai noi informaţii despre potenţialul complot organizat de reţeaua teroristă Al-Qaida, situaţie pe fondul căreia Washingtonul a emis o avertizare de călătorie la nivel global şi a închis, duminică, 21 de misiuni diplomatice din Orientul Mijlociu.

Casa Albă a precizat că preşedintele a jucat patru runde de golf cu prieteni din Hawaii şi din Chicago, precum şi cu unii angajaţi de la Preşedinţie. Printre prieteni s-au numărat Bobby Titcomb, Mike Ramos, Marty Nesbitt şi Eric Whitaker. Angajaţii invitaţi au fost Marvin Nicholson, bucătarul Sam Kass şi Reggie Love, fost consilier pe probleme politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here