Un bordel din capitala Austriei, Viena, vine o ofertă unică pentru clienți – cine acceptă să se vaccineze pe loc va primi, gratuit, o sedință de 30 de minute la „clubul de saună” cu o domnișoară la alegere.

Potrivit Sky News, bordelul Fun Palast speră astfel să crească rata de vaccinare, precum și numărul clienților ce trec pragul, în condițiile în care pandemia a afectat inclusiv acest sector.

Restricțiile epidemice se vor menține, cel mai probabil, în Austria, de Crăciun și Revelion. Anunțul a fost făcut de cancelarul Alexander Schallenberg, săptămâna trecută. Pentru a stăvili virusul, guvernul austriac a interzit de luni accesul în cafenele, restaurante și saloane de coafură celor care nu sunt complet vaccinați împotriva COVID-19.

Regula „2G”, care necesită dovada vaccinării complete sau a recuperării, va fi, de asemenea, în vigoare pentru hoteluri și cinematografe sau pentru evenimente cu mai mult de 25 de persoane.

2G vine de la cuvintele germane pentru „imunizat” și „recuperat”.

La locul de muncă, de la 1 noiembrie se aplică regula „3G”, adică angajații trebuie să fie vaccinați, recuperați sau testați (geimpft, genesen, getestet). „Nu cred că în șase săptămâni situația va fi de așa natură încât să putem relaxa măsurile. Așa că va fi probabil un Crăciun 2G”, a declarat Schallenberg pentru „Kronen Zeitung”, într-un articol publicat duminică.

Austria, care are o populație de 8,9 milioane de persoane, a raportat aproape 900.000 de cazuri de COVID-19 și 11,554, până la ora transmiterii acestei știri.

Aproximativ 64% din populația Austriei este complet vaccinată împotriva COVID-19, în conformitate cu media Uniunii Europene, dar este una dintre cele mai scăzute rate din Europa de Vest, potrivit Reuters. Mulți austrieci sunt sceptici cu privire la vaccinuri.


sursa: observatornews.ro

Citește și: Strigător la cer! O maimuță a fost forțată SĂ FUMEZE pentru o campanie anti-fumat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here