Serviciile de curățenie industrială sunt o necesitate tot mai mare astăzi. Ca business, ai nevoie de un spațiu adecvat pentru creșterea productivității, asigurarea unui mediu plăcut pentru angajați și creșterea profitabilității. One Way Cleaning își dorește ca toți clienții să fie multumiți de serviciile pe care le oferă, având un personal din ce în ce mai bun cu fiecare lucrare finalizată și o experiență de 12 ani în domeniu.

One Way Cleaning vine în sprijinul tău cu echipamentele și soluțiile ideale pentru a asigura un nivel ridicat de curățenie spațiilor tale. Curatenia industriala se refera la curatarea interioara pentru toate tipurile de cladiri inclusive a spatiilor administrative din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de marfuri, hale industriale, diverse spații de depozitare și producție.

Personalul calificat își va desfășura activitatea într-un mod silențios și profesionist pe tot parcursul procesului. Pentru obținerea rezultatelor dorite, One Way Cleaning vă va pune la dispoziție o echipă experimentată în serviciile de curățenie industrială și echipamentul necesar acestui tip de curatenie, reușind să deservească o suprafață de până la 50.000 mp/zi.

Serviciile de curatenie industriala sunt desfasurate pe o perioada cat mai scurta de timp, dar sunt de cea mai buna calitate. One Way Cleaning se află într-un continuu proces de îmbunătățire a serviciilor de curățenie industrială actuale. Echipa este în  permanență deschisă în identificarea de noi servicii, în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Pentru realizarea procesului de curățenie industrială se vor efectua următoarele tipuri de activități: curatarea indepartarea depunerilor de pe geamuri, luminatoare, grinzi de sustinere, tubulatura aerisire, tubulatura evacuare; maturat si spalat mecanic cu masina automata de spalat si uscat pardoseli dure (beton elicopterizat, gresie, epoxidica, rasinizata, marmura, mozaic, PVC, etc.); aspirare si curatare zone inalte (structuri metalice, curatenie aerisiri, curatere pereti cortina si curatere pereti din tabla ondulata cu alpinisti utilitari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.