arhivă personală

În vizita sa la Cluj, premierul României, Ludovic Orban, a semnat proiectul potrivit căruia orașul Cluj-Napoca va fi conectat la autostradă prin Tureni. Emil Boc purta discuții de la începutul anului în legătură cu construirea unei mini-autostrăzi care să lege municipiul Cluj-Napoca de autostrada Gilău-Turda, prin Tureni.

Astfel, în urma discuțiilor purtate și cu Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va avea loc construirea unui tronson de drum cu 4 benzi de 5, 3 km de la Tureni, care să fie conectat la autostradă.

arhivă personală

Prezenți la întâlnirea la care premierul Orban a semnat contractul au fost: Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, Primarul Emil Boc, Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, Europarlamentarul Daniel Buda, Senatorul Marius Nicoara, Profesor Doctor Deputat Stamatian Florin si Presedintele Consiliului Judetean Alin Tise.

1 COMENTARIU

  1. Cata lume „buna” pentru un lin-dic, pardon „petic” de autostrada? Da un closet, o padurice pentru plimbatul cainilor nu a fost inaugat? Cum , si don’Prezident n’a fost la acest maret eveniment? Aoleo, o fi avand deranj stomacal Prima Doamna si-i la cumparat hartie igienica. Ati fost si la Floresti sa laudat doi penali? Pe primar si pe vice-primar. Stiti ca sunt penali? Va doare pe voi in fund de popor si de justitie…peschesul sa iasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here