Primăvara, alături de copacii înfloriți, vine cu o schimbare la nivelul garderobei. Gecile groase, esarfele tricotate și căciulile trec în partea din spate a raftului, iar în față încep să apară haine mai lejere și mai simple pentru vremea plăcută de afară.

Clujul a fost, cel puțin în ultima lună, destul de norocos din punct de vedere al vremii, cu temperaturi pe parcursul zilei constant peste 15 grade. Un motiv în plus pentru oameni să lase hainele groase acasă și să adopte un outfit mai lejer, cu pantaloni si bluze mai subțiri pentru bărbați sau bluze cu eșarfe de mătase cu pantaloni sau fuste pentru femei.

În perioada următoare, prognoza meteo e destul de pozitivă. Cu exceptia a două zile cu posibilă ploaie, se anunță soare și temperaturi care depășesc mai mereu 15-16 grade Celsius.

Iar daca citești acest articol și ești în cautarea unui look mai aparte pentru o zi de primăvară, îți recomandăm să îți faci loc pentru o fusta evazata în dulap și să începi să o combini în diferite moduri.

Fuste cloș cu topuri în dungi

O fustă cloș midi, alături de un top simplu cu dungi orizontale, compun un outfit potrivit pentru o zi plăcută de primăvară. Pentru prima perioadă a primăverii alege în un top în dungi cu manecă lungă, iar cînd deja vremea devine mai călduroasă, poți să alegi un top cu manecă scurtă.

Fusta clos purtată pe talie, alături de o curea lată de piele și o pereche de stiletto formează un outfit potrivit pentru o plimbare. Deși dacă dorești să te plimbi pe străzile în rampă ale Clujului, probabil că va trebui să înlocuiești pantofii stiletto cu ceva mai lejer, mai precis cu o pereche de teniși sau balerini.

Fuste cloș din tulle

Fustele din tulle pot fi asociate foarte ușor atât cu ținute casual cât și unele mult mai elegante. Pentru o ținută de zi, fusta cloș poate fi portată cu un tricou imprimat și o pereche de teniși din panză Converse. Dacă e vorba de o ținută de cocktail, pantofii stiletto iau locul tenișilor, iar un top de dantelă sau catifea va înlocui tricoul.

Dacă ținuta rămăne relativ simplă, se poate opta pentru o pereche de cercei statement care să aducă un plus de originalitate.

Fuste cloș casual de blugi

Acestea sunt super populare în acest an, fiind un mix între croiul elegant al fustei și textura casuală dictată de denim. Pentru o ținută extrem de cool potrivită pentru un festival de muzică, se poate asocia cu un top din paiete și o pereche de bocanci de piele. Acest gen de fustă nu are foarte multe variante de combinare, fiind mai degrabă pe o linie casual decât elegantă, inșă cu sigurantă poate aduce un plus de orginalitate garderobei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here