Clubul sportiv “Hobby Bike”, împreună cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, organizează în perioada 1-3 mai 2009 competiţia naţională MTB şi BMX “ HighRide”, în parcul de biciclete “Hoia Dirtpark”.
 
Scopul principal al evenimentului este acela de a inaugura primul parc de biciclete din Cluj-Napoca, special amenajat pentru desfăşurarea antrenamentelor libere de Mountainbiking şi BMX. Parcul a fost amenajat în zona Pădurea Hoia, în imediata apropiere a Muzeului Satului. Locaţia este uşor accesibilă tinerilor şi protejată de traficul auto intens al zonei centrale.
 
Proiectele iniţiate de Clubul Sportiv “Hobby Bike” în domeniul MTB au scopul de a susţine evoluţia scenei româneşti de gen şi de a promova această disciplină sportivă drept variantă de recreere activă, în special pentru tineri.
 
De acum încolo, tinerii din Cluj-Napoca care practică MoutainBiking au un cadru special amenajat în condiţii de siguranţă şi potrivit acestui sport, Dirt Park-ul fiind o construcţie întâlnită în toate oraşele din Europa de Vest.

Simona Curcian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.